Правила внутрішнього розпорядку :

Поняття і визначення, що використовуються у цьому Договорі:
Сертифікат - свідоцтво Виконавця про те, що Замовник засвоїв матеріал. Це не державний документ, не має юридичної сили.
Курс - форма надання Виконавцем послуг.
Академічна година - 45 хвилин.
Одна пара - 2 академічні години (90 хвилин).
Одне заняття - одна пара.
Один навчальний день - дві пари або одна в залежності від розкладу.
Студент - Замовник.

Один семестр:
  • Основной курс / основний курс – 32 пари.
  • Основы программирования / Основи програмування - 24 пары.
  • Компьютерный дизайн / Комп'ютерний дизайн- 32 пары.
  • Курс для детей / Курс для дітей – 32 пары.
  • Курс фотографii / -  24 пар.
  • Unity 3D редактор - 40 пар.
  • 3D графика / 3D графіка - 32 пар.
  • Game Design / Дизайн ігор - 40 пар. 
Тривалість курсів:

  • Основной курс / основний курс - три семестри.
  • Основы программирования / Основи програмування - один семестр.
  • Компьютерный дизайн / Комп'ютерний дизайн-два семестри.
  • Курс для детей / Курс для дітей - три семестри.
  • Курс фотографii - один семестр.
  • Unity 3D редактор - один семестр.
  • 3D графика / 3D графіка - два семестри.
  • Game design / Дизайн ігор- один семестр.

Тривалість курсу або семестру може змінюватися, в залежності від успішності групи. Успішність визначає сам Виконавець.

1.Вартість послуг і порядок оплати:
     1.1.Основной курс / основний курс (17-25):
1.1.1. Замовник оплачує вартість послуг, що надаються за кожні 8 (вісім) пар (занять) у розмірі: 800 (вісімсот) гривень. По закінченню цих пар, оплата стягується знову за таку ж кількість пар (занять). Оплата вноситься Замовником не пізніше кожного першого заняття з 8 (восьми) наступних.
     1.2.Основы программирования / Основи програмування:
1.2.1. Замовник оплачує вартість послуг, що надаються за кожні 8 (вісім) пар (занять) у розмірі: 600 (шicтьсот) гривень. По закінченню цих пар, оплата стягується знову за таку ж кількість пар (занять). Оплата вноситься Замовником не пізніше кожного першого заняття з 8 (восьми) наступних.
     1.3.Компьютерный дизайн / Комп'ютерний дизайн:
1.3.1. Замовник оплачує вартість послуг, що надаються за кожні 8 (вісім) пар (занять) у розмірі: 900 (дев'ятсот) гривень. По закінченню цих пар, оплата стягується знову за таку ж кількість пар (занять). Оплата вноситься Замовником не пізніше кожного першого заняття з 8 (восьми) наступних.
     1.4. Курс для детей (13-16) / Курс для дітей:
1.4.1. Замовник оплачує вартість послуг, що надаються за кожні 8 (вісім) пар (занять) у розмірі: 700 (сiмьсот) гривень. По закінченню цих пар, оплата стягується знову за таку ж кількість пар (занять). Оплата вноситься Замовником не пізніше кожного першого заняття з 8 (восьми) наступних.
     1.5. Курс фотографii:
1.5.1. Замовник оплачує вартість послуг, що надаються за кожні 8 (вісім) пар (занять) у розмірі: 1200 (тисяча двісті) гривень. По закінченню цих пар, оплата стягується знову за таку ж кількість пар (занять). Оплата вноситься Замовником не пізніше кожного першого заняття з 8 (восьми) наступних.
     1.6. Unity 3D редактор:
1.6.1. Замовник оплачує вартість послуг, що надаються за кожні 8 (вісім) пар (занять) у розмірі: 900 (дев'ятьсот) гривень. По закінченню цих пар, оплата стягується знову за таку ж кількість пар (занять). Оплата вноситься Замовником не пізніше кожного першого заняття з 8 (восьми) наступних.
    1.7. 3D графика / 3D графіка:
1.7.1. Замовник оплачує вартість послуг, що надаються за кожні 8 (вісім) пар (занять) у розмірі: 900 (дев'ятьсот) гривень. По закінченню цих пар, оплата стягується знову за таку ж кількість пар (занять). Оплата вноситься Замовником не пізніше кожного першого заняття з 8 (восьми) наступних.
    1.8. Game Design / Дизайн ігор:
1.8.1. Замовник оплачує вартість послуг, що надаються за кожні 8 (вісім) навчальних дня у розмірі: 1200 (тисяча двісті) гривень. По закінченню цих пар, оплата стягується знову за таку ж кількість пар (занять). Оплата вноситься Замовником не пізніше кожного першого заняття з 8 (восьми) наступних.

1.9. Послуги за цим Договором надаються виключно на умовах 100-відсоткової передоплати їх вартості по конкретному курсу.
1.10. У разі невідвідування Замовником заняття, грошові кошти, вже внесені в якості плати за послуги, не повертаються, незалежно від причини пропуску.
1.11. Оплата здійснюється в національній валюті України у вигляді готівки або на розрахунковий рахунок Виконавця.
1.12. Договір складений на один семестр програми, після його закінчення, під час вступу Замовника на другий семестр програми, договір складається повторно.
1.13. У разі якщо вся група не з'явилася на пару, заняття, навчальний день, гроші за це заняття, пару, навчальний день не повертаються незалежно від причини пропуску. Перенесення цього заняття, навчального дня, пари або скасування, також, не здійснюються.
2.Внутрішній контроль. Сертифікат.
2.1. Замовник зобов'язується виконувати домашні завдання, здавати контрольні та іспити.
2.2. Замовник може вступити до наступного семестру курсу, за умови здачі всіх контрольних та іспитів на бал 70 і вище. В такому випадку договір складається повторно терміном на один семестр.
2.3. Замовник отримає сертифікат в разі успішної здачі іспитів, контрольних і домашніх завдань (на бал 70 і вище).
2.4. Дані написані в сертифікаті можуть змінюватися в залежності від успішності складання іспитів, за всі семестри передбачених курсом.
2.5. Всі оцінки виставляються Виконавцем, з урахуванням його власних критеріїв.
2.6. Виконавець має право визначати самостійно форми, порядок і способи надання послуг.
2.7. Виконавець може не видавати документи про проходження курсу, навчання без 100% -ї оплати за навчання, невдалої здачі іспитів за все семестри передбачених програмою курсу, неповного відвідування занять, невиконання домашніх завдань або передчасного закінчення навчання.
2.8. Виконавець може не допустити Замовника на заняття в разі повної або часткової несплати послуги, зазначеної в п.1.
2.9 Сертифікат не видається у разi закінчення одного семестру. Сертифікат видається в разі проходження всіх семестрів зазначених в програмі і виконанні умов п 2.3.
3.Розклад груп
3.1. Розклад формується Виконавцем і повідомляється Замовнику в усній формі або повiдомленнi на email.
3.2. Виконавець має право змінювати розклад надання послуг, скасовувати або переносити заняття з умовою збереження грошових коштів за навчальний день Замовника.
3.3. Виконавець має право розформувати групу, тим самим припинити дію Договору, в разі малій кількості учасників групи (менше трьох осіб), погану успішність групи або окремих її учасників. В такому випадку критерії успішності визначає Виконавець.
3.4. Виконавець має право об'єднати учасників різних груп, незалежно від курсу. В такому випадку розклад групи може змiнитися.
4.Додаткові права та обов'язки сторін
4.1.Заказчік зобов'язаний:
4.1.1 Завчасно повідомляті про свою відсутність на заняття.
4.1.1 Відшкодовувати збитки в повній мірі, заподіяну майну Виконавця або майну третіх осіб в період перебування на курсах.
4.1.2. Виконувати умови Договору і правил внутрішнього розпорядку.
4.1.3. Дбайливо ставитися до майна Виконавця.
4.1.4. Ставити пiдпис за кожну пару, в журналі відвідувань, що є свідченням присутності на парі, підтвердження належного надання послуги та відсутності претензій на адресу Виконавця.
4.1.5. Відвідувати в вказаний Виконавцем час заняття;
4.1.6. Замовник може приносити свою техніку на заняття з метою отримання послуги, в такому випадку Виконавець не несе за неї відповідальність і за якість відображення навчальних матеріалів на техніці Замовника.
4.1.7. При отриманні послуг не використовувати обладнання та майно Виконавця для заподіяння шкоди третім особам, несанкціонованої розсилки повiдомлень (спам), не здійснювати неавторизований доступ до комп'ютерних систем, програмного забезпечення, даних і інших матеріалів, захищених авторським правом, не копіювати і не поширювати їх.
4.1.8. Не публікувати, не передавати третім особам і не використовувати в комерційних цілях методичні матеріали, що надаються Замовнику в ході надання йому послуг, в тому числі для самостійної роботи.
4.2. Замовник або група Замовників не можуть переносити або скасовувати заняття, пару, навчальний день, семестр за власним бажанням.
4.3. Замовник не має будь-яких прав на матеріали створені в процесі навчання, включаючи ігри, всi права належать Виконавцю.3.
4.4. Виконавець має право:
4.4.1 Призупинити / припинити надання Замовнику послуг навчання в односторонньому порядку в наступних випадках:
  • Якщо Замовник пропустив більше 3х пар на місяць. В такому разi вже внесені грошові кошти Замовника, не повертаються.
  • Замовник порушив умови цього Договору або правил внутрішнього розпорядку. В такому разi вже внесені грошові кошти Замовника, не повертаються.
  • Замовник з використанням обладнання Виконавця вчинив дії, які перешкоджають функціонуванню Інтернету або внутрішніх каналів зв'язку в навчальних приміщеннях, в тому числі дії незаконного або аморального характеру, або порушують громадський порядок, посягають на честь і гідність громадян і підприємств та / або викликають їхні скарги, поширення в мережі вірусів або інших небажаних компонентів, вчинення дій, спрямованих на отримання конфіденційної інформації або інформації із спеціальним доступом. В такому разi вже внесені грошові кошти Замовника, не повертаються.
  • Недбайливого ставлення Замовника до майну та / або обладнання Виконавця, що спричинило його пошкодження. В такому разi вже внесені грошові кошти Замовника, не повертаються.
  • У разi неуспішності Замовника, часткового або повного невідвідування занять, ці критерії визначає Виконавець. В такому разi вже внесені кошти Замовника, не повертаються.
4.4.2 Вимагати від Замовника відшкодування шкоди, заподіяної діями Замовника.
4.4.3. Не допускати Замовника до навчання в стані алкогольного та / або наркотичного сп'яніння.
4.4.4. Виконавець не несе відповідальності за особисті речі Замовника.
4.4.5. Виконавець не зобов'язаний переносити або скасовувати пари, заняття, навчальний день або семестр на прохання (за бажанням) Замовника.
4.4.6. Виконавець має всі права на матеріали створені Замовником в процесі навчання, включаючи ігри.
4.4.7. Виконавець може публікувати, продавати, демонструвати матеріали створені Замовником в процесі навчання.
4.4.8. Виконавець не зобов'язаний попереджати Замовника про майбутню або пропущену оплату послуг.
4.4.9. Не допускаті Замовника для отримання послуг в разі часткової або повної несплати послуг.

5.Відповідальність
5.1. Замовник несе повну відповідальність за незаконний доступ і здійснення несанкціонованого втручання в роботу комп'ютерів, систем та комп'ютерної мережі відповідно до чинного законодавства України.

6. 

Порядок здачі-приймання послуг6.1. Послуга вважається наданою належним чином, якщо Замовник поставив пiдпис за пару в журналі відвідувань. У разі якщо пiдписру немає, то Замовник може направити Виконавцю свої претензії протягом трьох днів після надання послуги, в письмовому вигляді на електронну адресу doctrinaua@gmail.com. В іншому випадку вважається, що Замовник прийняв послуги і претензій не має.7. Форс-мажор
7.1. Виконавець i Замовник звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своих зобов'язань за даним договором, якщо це з'явилося наслідком обставин непереборної сили, що виникли після набирання чинності цього Договору в результаті подій надзвичайного характеру, які не могли бути передбачені.
8. Вирiшення спорiв та кiнцевi положення.
8.1. Усі спори, що виникають з цього Договору або пов'язані із ним, вирішуються шляхом переговорів між Сторонами.
8.2. Якщо відповідний спір неможливо вирішити шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку за встановленою підвідомчістю та підсудністю такого спору відповідно до чинного законодавства України.
8.3. Цей Договір складений при повному розумінні Сторонами його умов та термінології українською мовою у двох автентичних примірниках, які мають однакову юридичну силу, - по одному для кожної із Сторін.
8.4. Тривалість курсу або семестру може змінюватися, в залежності від успішності групи, чи кiлькостi студентiв в группi. Успішність визначає сам Виконавець.